A GREENHOUSE AND WINTER GARDEN OF LIGHT.

Penthouse two south

The Greenhouse

The south facing position of The Greenhouse creates an ideal microclimate for vegetation to thrive year-round. In response, BIG has designed a home with sun-filled interiors and large outdoor terraces to support lush, thriving greenery. Warm hardwoods and stainless steel complement the plants around the perimeter of The Greenhouse. A greenhouse and winter garden of minimalistic, light glass has been carefully positioned on the stepped slopes of the south peak, overlooking the central courtyard.

Second FloorFirst Floor

Thank you for registering your interest.

We see our projects as active engagements with community, as part of a dialogue between what is built, the place where it is situated and the people who live there. Our projects are conceptualized and designed with an awareness of a much larger urban narrative. We look forward to sharing more information about King Street and continuing the conversation around urbanism in Toronto.

You have already been subscribed to the list.